İster çok büyük çaplı, kurumsal bir firma olun; isterseniz bir KOBİ olun, müşterilerinize ulaşmak için iletişim enstrümanlarına ihtiyaç duyarsınız. Bir bildirim yapmak istediğinizde ise, elinizdeki en verimli seçenek şüphesi toplu sms olacaktır. Günümüzde toplu sms kullanmayan firma sayısı oldukça az olup, sistem, hızlı ve ekonomik biçimde geniş kitlelere erişmek için en doğru yöntemdir. Toplu sms sistemini kullanarak, dilerseniz tüm kayıtlı müşterilerinize, izinli sms listenize veya seçeceğiniz özel numaralara mesaj gönderebilir, çok hızlı biçimde bildirimlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Modern teknolojinin en çok kullanılan aracı olan cep telefonları aracılığı ile, zaman kazanarak iletişim kurmak şimdi çok basit tek yapmanız gereken, Atak SMS sistemine üye olmak. Size sunulacak panel üzerinden müşterilerinize kolayca mesaj gönderebilirsiniz.

Toplu SMS Fiyatları

Atak SMS olarak, operatörlerin belirlemiş olduğu taban fiyatlara en yakın fiyat seviyesini tercih ederiz. Bu kapsamda size sunacağımız toplu sms fiyatları, sektör ortalamasında veya daha altında olacak, bunun yanında yüksek nitelikli kullanıcı panelimizin avantajını uygun fiyatlarla elde etmiş olacaksınız. Tabii toplu sms kredisi satın alırken, ne kadar fazla alırsanız, maliyetin de birim başına o kadar azalacaktır.

Toplu SMS Nasıl Gönderilir?

Atak SMS müşterilerinin, herhangi bir ek araca veya yazılıma ihtiyaçları yoktur. Sisteme üye müşteriler, sadece giriş yaparak kendileri için oluşturulmuş panel üzerinden toplu sms gönderimi yapabilirler. Dünyanın her yerinden erişebileceğiniz size özel panelinize gireceğiniz mesajlar, dilerseniz hemen veya sizin belirleyeceğiniz ileri bir tarihte gönderilebilmektedir. Web tabanlı toplu sms uygulamamıza mesajınızı girip, adres defterinizden numara seçerek veya elle numara girerek mesajlarınızı gönderebilirsiniz. Sistemi kullanmak uzmanlık gerektirmez, birkaç dakikada öğrenip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Herkese Toplu SMS Gönderilebilir mi?

Teknik olarak tüm GMS numaralarına ve mesaj özelliği bulunan PTSN numaralarına toplu sms gönderilebilir. Ancak, kanuna göre izinsiz toplu sms gönderimi yapılması uygun değildir. Kullanıcılardan izin alınmalıdır. Kullanıcıların numaralarını harici kaynaklardan uygunsuz vaziyette temin edip, toplu sms göndermek kanuni değildir. ATAK SMS, bu noktada konuya müdahil olmamaktadır. Göndereceğiniz toplu sms metinlerinin, hangi kullanıcı grubuna gittiğini biz denetlemeyiz. Lakin, herhangi bir şikayet veya kötüye kullanım bildirildiği takdirde, kanuna uygun biçimde uygulama yapma yükümlülüğümüz bulunmaktadır. Yani; izin aldığınız tüm kullanıcılara toplu sms gönderimi yapabilirsiniz.

Göndereceğim Toplu Sms Yerine Mutlaka Ulaşır mı?

Mevcut teknoloji standartlarına göre, toplu sms; hatlarda herhangi bir sorun olmaması durumunda mutlaka alıcıya ulaşır. Ancak, alıcının hattının uygunsuz durumda olması, erişilemeyen hatlarda zaman aşımı gibi durumlarda mesajların alıcıya intikal etmemesi gibi teknik sebepler söz konusu olabilmektedir. Bu gibi durumlar haricinde göndereceğiniz toplu sms metinleri alıcılara mutlaka erişecektir. Kaldı ki bu ulusal GSM ağının bir fonksiyonudur ve tüm operatörler için aynı niteliklere sahiptir. Ayrıca Atak toplu sms panelindeki raporlama ara yüzü kullanılarak mesajların alıcılara ulaşıp ulaşmadığı bilgisine de erişilebilmektedir. Böylece ulaşılmayan alıcılara başka yöntemlerle erişme şansınız da bulunmaktadır.